Kurser

Kurser


Qigong

Örtkurser

Öronakupunktur

Må bra genom klimakteriet


Fakta - behandling - övningar

Vi träffas i en grupp om max fem deltagare fyra onsdagskvällar i maj-juni för att utforska olika sätt att stärka sin hälsa under förklimakteriet och klimakteriet. Gruppen är för dig kvinna som:

-upplever någon form av besvär kopplat till förklimakteriet/klimakteriet, eller
-befinner dig i ungefärlig ålder 40-60 år och upplever förändringar i kroppen och/eller sinnet som du inte riktigt vet vad de beror på, och/eller
-besväras av vallningar, nattsvettningar, sömnproblem, torra slemhinnor, urinträngningar, stress/oro, humörsvängningar, tyngdkänsla i kroppen.

Vid varje tillfälle får du både behandling, praktiska övningar, teori, samt möjlighet att ställa frågor och att dela dina erfarenheter (om du önskar). Vi kommer att beröra teman som olika perspektiv på klimakteriet, träning och återhämtning, självmedkänsla och acceptans. Vi delar med oss av våra olika verktyg såsom akupunktur, yoga, qi gong och örtterapi. I priset ingår också 10 dagars behandling med örter samt en ljudfil med djupavslappning, särskilt komponerad för gruppen.

Tid: Onsdagar kl. 18.00-20.00, 18 maj – 8 juni.

Plats: Kliniken Du Mai, Malmbrogatan 2C i Kalmar

Kostnad: 3600 kronor

Anmäl dig senast 10 maj via mail till sankalpalivsvag@gmail.com. Du är också välkommen att maila om du har några frågor eller funderingar innan gruppen startar. Din plats i gruppen bekräftas genom att du betalar full avgift innan kursstart. Observera att det inte räcker att klicka "kommer" på evenemanget!

Vi som leder gruppen är Roland Emanuelsson och Sara Alexandersson. Roland är M.D. of acupuncture, akupunktör och massageterapeut enligt traditionell kinesisk medicin (TCM). Han driver Du Mai Akupunktur och Örtmedicinska kliniken i Kalmar. Sara är yogalärare, certifierad Stark genom klimakteriet-coach, socionom och leg. hälso- och sjukvårdskurator. Hon driver Sankalpa Livsväg i Kalmar.